НКИЗ участва в MACHTECH & INNOTECH EXPO 2022

„Национална компания индустриални зони“ ЕАД (НКИЗ) участва със свой щанд в зала 1С на специализираното изложение „MachTech & InnoTech Expo 2022“, което се провежда от 13 до 16 септември в Интер Експо Център.

На 13-то издание на изложението участват близо 130 фирми от България, Германия, Чехия, Австрия, Италия, Турция, Румъния, Китай и др. на площ от над 10 000 кв. м.

На официалното откриване присъстваха министърът на икономиката и индустрията Никола Стоянов, изпълнителният директор на НКИЗ д-р Антоанета Барес, председателят на УС на Асоциацията на индустриалния капитал в България Васил Велев, председателят на Българската браншова камара-машиностроене инж. Илия Келешев и други високопоставени гости.

Д-р Антоанета Барес изказа приветствие към участниците - посетители и изложители, и им отправи покана да се запознаят с възможностите за инвестиране в индустриалните паркове и зони, управлявани от НКИЗ. Компанията проектира, развива и управлява индустриални паркове, индустриални и свободни зони, като подпомага създаването на благоприятни условия за инвеститорите, развиващи своите проекти в зоните от портфолиото на компанията. Национална компания индустриални зони предлага промишлени терени и производствено-складови помещения в зони с първокласни локации, отлична инфраструктура и транспортни връзки. Държавното дружество управлява 13 проекта в цялата страна с обща площ над 8 милиона квадратни метра.