ОБЯВА

ОБЯВА

 

за набиране на оферти

 

Уважаеми госпожи и господа,

„Свободна зона – Русе“ ЕАД, със седалище и адрес на управление: гр. Русе, бул. Тутракан №71, ЕИК 117001983, представлявано от Магдалена Иванова - Изпълнителен директор, във връзка с чл.37 от Закона за счетоводството, набира оферти от регистрирани одитори за извършване на независим финансов одит на годишен индивидуален финансов отчет за 2023 г.

 

Информация за дружеството:

Име на дружеството

Балансова стойност на активите (хил. лв.) към 31.12.2022 г.

Нетни приходи от продажби (хил. лв.) през 2022 г.

 

 

„Свободна зона – Русе“ ЕАД

7 785

3 101

 

 

„Свободна зона – Русе” ЕАД изготвя финансовия си отчет в съответствие с изискванията на Националните счетоводни стандарти.

Избраният одитор/одиторско дружество ще сключи договор със „Свободна зона – Русе” ЕАД за извършване на независим финансов одит на неговия индивидуален годишен финансов отчет за 2023 година, съгласно националните счетоводни стандарти, ЗНФС, ЗС и приложимите актове на българското законодателства.

Изисквания за допускане към участниците

Участниците следва да отговарят кумулативно на следните условия:

 

  1. Да бъде регистриран одитор или одиторско дружество с регистрирани одитори по смисъла на § 1 т. 36 от ДР на ЗНФО и включени в публичния регистъра по чл.20 от ЗНФО.

  2. Да е извършвало независим финансов одит на дружества и/или група от дружества;

  3. Участникът следва да няма неуредени договорни отношения със „Свободна зона - Русе“ ЕАД и дружества от Групата НКИЗ, както и некоректно изпълнение на такива, включително забавено изпълнение (неспазване на срокове по договори, сключени с дружествата от групата „НКИЗ“).

 

Изпълнението на изискванията по т.1 относно регистрираните одитори, се удостоверява чрез проверка в публичния регистър към КПНРО. /участниците следва да посочат имената на регистрираният одитор, както и да представи валиден документ удостоверяващ вписването в регистъра на регистрираните одитори, съгласно чл.20 от ЗНФО – заверено копие/.

Изпълнението на изискванията по т.2 и т.3 с документ, удостоверяващ извършения независим финансов одит. / посочва се името на дружеството, отчета и годината/.

 

Съдържание и подаване на офертите

Офертите трябва да съдържат:

  • Обща цена на одита без ДДС;

  • Общ брой работни часове за проверка и заверка на ГФО за 2023 год.;

  • Общ брой работни часове за текущи консултации включително в сферата на вътрешния одит.

 

Участниците следва да представят оферта съдържаща предложение за изпълнение на услугата, заедно с документите, удостоверяващи спазването на посочените по-горе изисквания. Предложенията следва да се представят в запечатан, непрозрачен и надписан плик с отбелязани: наименование на участника, адрес за кореспонденция, телефон/факс и електронен адрес на участника и предмета на услугата. Участниците задължително посочват срок на валидност на офертите.

 

Офертите следва да постъпят в писмен вид на адрес: „Свободна зона – Русе” ЕАД, гр. Русе, бул. „Тутракан” № 71 в десет дневен срок от датата на публикацията до 16:00 часа на 31.07.2023 г.

За допълнителна информация в срока за подаване на оферти на тел.: 082 880803.

 

Изтегляне: Обява за оферти одитор