Обява

Индустриална зона - Видин” ЕАД

На основание чл. 29, ал. 3 от Правилника за прилагане на закона за публичните предприятия и по реда на Правилата за провеждане на търг и конкурс и за сключване на договори за продажба и наем с работници и служители съгласно Приложение № 1 (обн. ДВ, бр. 40 от 5 Май 2020 г.)

ОБЯВЯВА:

Конкурс за “Избор на застрахователна компания за застраховане на недвижимо, движимо имущество и персонала на „Индустриална зона - Видин” ЕАД, град Видин, срещу рискове на застрахования и рискове от причинени вреди на трети лица за срок от 1 година”, за сключване на следните видове застрахователни договори по следните обособени позиции:

  1. Обособена позиция № 1 „ Общо застраховане”.

    1. Имуществена застраховка на ДМА, собственост на „Индустриална зона -

Видин” ЕАД;

    1. Застраховка “Каско” на автомобила, собственост на „Индустриална зона - Видин” ЕАД и застраховка «Злополука на местата в МПС»;

  1. Обособена позиция № 2 „Г ражданска отговорност на автомобилистите”.

    1. Застраховка “Гражданска отговорност на автомобилистите” за

автомобилите, собственост на „Индустриалнана зона - Видин” ЕАД;

  1. Обособена позиция № 3 застраховки „Живот”.

    1. Застраховка „Задължителна трудова злополука” на част от служителите

на „Индустриална зона - Видин” ЕАД;

    1. Застраховка „Живот” на персонала на „Индустриална зона - Видин” ЕАД;

Офертите да се депозират в запечатан и непрозрачен плик в деловодството на “Индустриална зона - Видин” ЕАД, на адрес гр. Видин, Северна промишлена зона, административна сграда в срок до 15 часа на 19.11.2020 г.

Дата, час и място на провеждане на конкурса: Конкурсът ще се проведе на 20.11.2020 г. от 12:00 часа в сградата на „Индустриална зона - Видин“ ЕАД, адрес: гр. Видин, Северна промишлена зона.

В случай, че се нуждаете от допълнителна информация може да се свържете с представители на „Индустриална зона - Видин” ЕАД всеки делничен ден от 09:00 до 16:00 часа на с телефон: 0894024865 или на електронен адрес:

free2onevidirs@abv.bg