„Турбо гарант“ ЕООД направи първа копка в „Индустриален парк София – Божурище“

Компанията „Турбо гарант“ ЕООД направи първа копка на проекта си в „Индустриален парк София-Божурище“. Инвестицията на дружеството е близо 6 милиона лева, а новите работни места – 30.
Компанията ще изгради нов комплекс за ремонт на турбокомпресори, складови площи, офиси и други помещения. След завършването на проекта е планирано централата да се премести от Белгия в България.
На официалната церемония в „Индустриален парк София – Божурище“ присъстваха управителите на „Турбо гарант“ ЕООД – Георги Загоров и Пийт Ваутерс, Изпълнителния директор на „Национална компания индустриални зони“ ЕАД Антоанета Барес, и Изпълнителния директор на Българската агенция за инвестиции – Стамен Янев. Събитието беше отбелязано и с водосвет за здраве и успех.
„Когато бизнесът има чувството, че има съпричастност от държавните органи, тогава всичко е много по-лесно“ каза управителя на „Турбо гарант“ ЕООД г-н Георги Загоров и благодари лично на г-жа Барес за подкрепата през целия период на осъществяване на проекта, както и на г-н Стамен Янев. От своя страна г-жа Барес пожела успех и добави: „Гордеем се, че избрахте нашата зона, за да реализирате проекта си, и Ви пожелавам нови клиенти и успешни бизнес партньорства“.