Термо Про ЕООД с първа копка в Индустриален парк София-Божурище

Фирма Термо Про ЕООД направи първа копка за изграждането на Център за инсталация и сервизно обслужване на хладилни агрегати и средства за мобилен температурен контрол в Индустриален парк София-Божурище. Инвестицията е на стойност близо четири милиона лева, като ще бъдат разкрити шест работни места.
Изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони д-р Антоанета Барес присъства на тържествената церемония. „Благодарим ви, че избрахте Индустриален парк София-Божурище като място, на което да развиете вашия проект. Всеки инвеститор със сериозни намерения е добре дошъл в нашите зони“, каза д-р Барес по време на събитието.
„Когато започнахме да търсим място за нашия дом, не съм вярвал, че една фирма като Термо Про може да има база във вашата зона. Свързахме се с г-жа Барес и за моя изненада нещата се случиха прекрасно“, отбеляза Анатоли Атанасов, управител и собственик на компанията. „Срещнахме изключителни професионалисти в лицето на НКИЗ. За кратко време бяхме сертифицирани и от БАИ като инвеститор клас Б. И се надявам до 8-10 месеца да направим откриване на нашата вече построена база“, допълни още Анатоли Атанасов. Той отбеляза, че разгърнатата площ ще е общо 1400 кв.м. като в нея са включени сервизна и офисна част, както и складови помещения.