НКИЗ взе участие в изложението MachTech&InnoTech

НКИЗ участва със свой представителен щанд във водещото промишлено изложение MachTech&InnoTech, което се провежда в Интер Експо Център до 17 септември. В рамките на няколко дни гостите на форума, посветен на металообработката и индустриалните технологии, софтуера и автоматизацията, могат да се запознаят с проектите на НКИЗ в България и да изберат свое място, на което да реализират бизнес-идеите си.
По време на изложението Национална компания индустриални зони ЕАД промотира своите промишлени терени и производствено-складови помещения, които се намират в 12 индустриални парка с първокласни локации, отлична инфраструктура и транспортни връзки. Компанията управлява 12 проекта в цялата страна. Действащите и проекти са седем - в София, Бургас, Видин, Русе, Стара Загора, Свиленград и Варна. В развитие са пет проекта – в Кърджали, Симитли, Карлово, Телиш и Суворово.
В събитието участват общо 136 български и чуждестранни компании, които представят иновации на 300 водещи бранда. По време на изложението могат да се видят компании, опериращи с металорежещи и металообработващи машини, роботика, закаляване и термообработка, лазерни технологии за заваряване, проектиране, хидравлика и пневматика, системи за индустриална автоматизация, индустриален софтуер, 3D принтиране, електрониката и други.