НКИЗ взе участие на Архитектурно-строителната седмица

Национална компания индустриални зони участва на Архитектурно-строителната седмица, която се провежда от 16 до 19 юни в Интер Експо Център. Изпълнителният директор на компанията д-р Антоанета Барес беше сред официалните гости и участва в откриването на събитието.

„Архитектурно-строителната седмица е едно от най-утвърдените изложения в България. Пожелавам успех на всички участници и ползотворни контакти. Надявам се за пореден път това събитие да стане барометър на бизнеса в сектора“, каза г-жа Барес.

Професионалното бизнес-изложение събира за 21 път компании от различни сектори в архитектурно-строителния бранш, като им дава възможност за бизнес-срещи на живо. Паралелно с това фирмите имат възможност да направят свои презентации като участници в съпътстващата програма. Тази година участват над 90 компании, като са представени 200 бранда.

По време на Архитектурно-строителната седмица ще се проведе Международна конференция за дигитализация и кръгова икономика, кръгла маса за сградните паспорти и различни представяния на иновативни продукти. НКИЗ ще презентира своите индустриални паркове в България на 17 юни в зала 2 на изложението в Интер Експо Център от 11 часа.