НКИЗ участва на Годишната среща на Световната организация на свободните зони

„Национална компания индустриални зони“ ЕАД участва на Годишната среща на Световната организация на свободните зони (26-28 юни 2019 г.). Форумът, който се проведе в Барселона,  бе озаглавен „Свободна зона 4.0 среща Икономика 4.0“.

В различните панели на конференцията бяха дискутирани теми, свързани с добри практики от свободни и специални зони по света, влияние на политическата и икономическата стабилност върху бизнес средата, ключовата роля на логистиката за индустриалните зони, въздействието върху околната среда, дигиталната индустрия, бъдещето на транспортните технологии и други.

По данни на организаторите, в Годишната среща се включиха над 1000 участници от 80 държави, а панелисти в отделните дни на конференцията бяха близо 50 лектори, политици, академици, представители на свободни и специални зони по цял свят и глобални бизнес лидери.

Представителят на НКИЗ ЕАД Преслав Ганев, експерт „Връзки с инвеститори“, участва и на семинар за лидерство, предназначен за служители на свободни и специални зони.