НКИЗ подкрепя инициативата „Bulgaria wants you“

Министерство на икономиката и индустрията и „Национална компания индустриални зони“ ЕАД станаха част от инициативата Bulgaria Wants You, чието основно послание е, че страната ни предлага все по-добри условия за работа, живот и кариера за българите, живеещи извън страната. Чрез тази платформа за привличане на кадри и с помощта на форумите „Кариера и живот – защо в България?“, които се организират в рамките на инициативата, се работи за това българските професионалисти да намерят своето достойно професионално развитие в родината си.

Министерството на икономиката и индустрията е първата институция, която се включва в инициативата заедно с компаниите от частния сектор. „Надяваме се да допринесем за това българите по света да се завърнат у дома, където да намерят своята успешна реализация“, споделя министър Богданов.

НКИЗ ЕАД е държавната компания, която работи от години за развитието на индустриалните паркове в България, така че те да отговарят на сериозния инвеститорски интерес към страна ни. Всички ние сме наясно, че по този начин предприемаме конкретни стъпки за създаване на база, която ще привлече хората с натрупан опит да го пренесат в България и да намерят тук своето истинско място.

За повече информация за инициативата вижте клипа: