„Национална компания индустриални зони“ и Технически университет-София ще подпишат меморандум за сътрудничество

„Национална компания индустриални зони“ ЕАД (НКИЗ) и Технически университет-София (ТУ) ще подпишат меморандум за сътрудничество, с което обединяват усилията си за ускорено професионално изграждане на млади специалисти. Инициативата е част от проекта на националната компания „Fast-tracking Success”, който предоставя възможности на студентите за стажове и постоянна заетост в компаниите, опериращи в индустриалните зони от портфолиото на НКИЗ.

Меморандумът ще бъде подписан в рамките на дванадесетото изложение на работодателите „Дни на кариерата“, което ще се проведе на 17-ти и 18-ти октомври 2017 г. в ТУ-София. Подписите си ще положат изпълнителният директор на „Национална компания индустриални зони“ Антоанета Барес и проф. дтн инж. Георги Михов, ректор на ТУ-София.

Официалното откриване на изложението ще се състои на 17 октомври 2017 г. (вторник), от 10.00 ч. в централното фоайе на 12-ти учебен корпус, ТУ-София, бул. "Климент Охридски" №8. Меморандумът за сътрудничество ще бъде подписан от 10.30 ч. в заседателна зала на Академичен Съвет, 1-ви учебен корпус на Ректорат, ет. 2.