Индустриалните зони у нас представени в Мадрид

Кадър от видеопрезентацията на НКИЗ

Българските държавни индустриални зони като все по-атрактивна дестинация за реализиране на инвестиции бяха представени на Бизнес форум, провел се в Мадрид, Испания на 11 декември. С интерактивна видеопрезентация и покана към потенциалните инвеститори да посетят страната ни, изпълнителният директор на НКИЗ Антоанета Барес очерта предимствата на 11-те проекта на компанията и на благоприятния бизнес климат в България.

Като стратегически партньор на инвеститорите в България, НКИЗ предлага индустриални зони с модерна инфраструктура и стратегическа локация, както и подкрепа на всеки етап от инвестиционния проект, посочи Барес. В услуга на бизнеса компанията работи в добро сътрудничество с Министерство на икономиката и другите държавни и общински институции.

По време на форума в Мадрид се състояха и двустранни срещи между представители на деловите среди от двете страни, с цел запознаване със спецификата и възможностите на пазара и търсене на нови форми за взаимноизгодно сътрудничество между фирми от България и Испания.