Антоанета Барес участва в откриването на фулфилмънт център в Индустриален парк София-Божурище

Изпълнителният директор на Национална компания индустриални зони Антоанета Барес беше сред официалните гости по време на откриването на специализирания фулфилмънт център на компания Метрика ООД в Индустриален парк София-Божурище.

„Приветствам откриването на вашия център и сме изключително доволни, че сте избрали да се позиционирате на територията на наш инвеститор. Надявам се да се чувствате добре тук, защото ние винаги сме се грижили за бизнеса, който оперира в нашите зони“, каза Антоанета Барес по време на официалната церемония. Тя наблегна на ролята на модерната инфраструктура на Индустриален парк София-Божурище, която стига до обектите на инвеститорите. „Не можем да не се радваме, когато се откриват работни места“, допълни тя.

Управителят на Метрика ООД Милена Рамчева отбеляза добрата инфраструктурна свързаност на Индустриален парк София-Божурище. Тя благодари и на колегите от компанията, която управлява. „Без вас и вашата всеотдайност това откриване нямаше да се случи“, каза тя.

На официалната церемония присъства регионалният директор на Медияпост Хит Мейл, в чиято група е и Метрика ООД. Цялата собственост на компанията принадлежи на френския държавен пощенски оператор La Poste. Сред официалните гости беше и  Стефан Делайе, председател на Френско-българската търговска и индустриална камара.

Компания Метрика ООД предлага изнесени услуги в областта на клиентското и логистично обслужване с фокус върху цялостно обслужване на електронни магазини. От месец януари 2021 г. тя е наемател в Логистичен парк България, който се намира  в Индустриален парк София-Божурище. От средата на април компанията е преместила  логистичната си дейност на територията на зоната.