Антоанета Барес с поздравителен адрес по случай 100-годишнината на УНСС

Изпълнителният директор на „Национална компания индустриални зони“ ЕАД Антоанета Барес изпрати поздравителен адрес до проф.д-р Димитър Димитров, ректор на Университета за национално и световно стопанство, по случай 100-годишния юбилей на учебното заведение.
„Високо ценя УНСС като неделима част от най-добрите постижения на българското висше образование, пример за научна и преподавателска всеотдайност и професионализъм. Безупречната репутация, която имат подготвените от висшето училище професионалисти, е неоспоримо доказателство за стремежа за прилагане на най-добрите академични практики и високо качество на обучение“, се казва в поздрава на г-жа Барес.
Изпълнителният директор на НКИЗ изразява надеждата си държавната компанията и УНСС да продължат да работят като партньори и да обединят усилията си за изграждане на висококвалифицирани кадри, които да отговарят на предизвикателствата на днешния ден. „Пожелавам на цялата академична общност, на всички студенти и служители крепко здраве, енергия и амбиция да са полезни на бизнеса и обществото, и да съхранят пламъка на знанието!“, пише още в адреса на НКИЗ.